VYŠŠIA BYTOSŤ A TRAJA KRÁLI NA KRSTE V BRATISLAVE

Vyššia Bytosť a Traja králi pokrstia novú výberovku kapely Smola a Hrušky!

Kapela Smola a Hrušky je v polovici úspešného Best On tour 2015 a vo vynikajúcej koncertnej atmosfére sa blíži k dvom historickým momentom. Ako prvé oslávia svoj tisíci koncert hudobnej kariéry a to rovno v spojení s krstom nového výberového albumu Best On 1997-2015, ktorý sa bude konať vo štvrtok 23.4. v Bratislave v Randal music clube.

„Smola a Hrušky je momentálne vo skvelej forme a keď si k tomu pridám nový výberový album, osemnástiny, nový singel Mary a tisícu šou, ktorú si spolu s mojimi chalanmi užijeme, tak som spokojní a ďakujem za fantastickú energiu, ktorú nám dávajú naši fanúšikovia.“, hovorí frontman kapely Spoko.

Pražský krst s Danem Nekonečným bola riadna party, ale na bratislavský sa kapela Smola a Hrušky pripravuje a teší ešte viac, pretože pokrstiť Bestonku príde nebeská vyššia bytosť so vzácnymi hosťami troma kráľmi a rešpektovanými rapermi DNA, Zverinom a Supom. So všetkými umelcami kapelu spájajú aj hity Fajčiť treba, Televízne noviny a Čierny Biely, takže sa teší aj na spoločné live vystúpenie. Vyššia bytosť a svojím spôsobom aj vzor a symbol, ktorý bude sprevádzať celý krst bude postava Svätej Mary, ktorá pokrstí novú výberovku nebeským nápojom. Vyššia bytosť je nielenže ikona, ale aj krásna žena a sme radi, že sa tejto úlohy zhostila mladá talentovaná modelka a speváčka Katy Talan, ktorá sa objavila aj ako finalistka súťaže X Factor a momentálne spolupracuje na projektoch za veľkou mlákou s legendami svetového hudobného priemyslu ako je hudobný producent a raper Dr. Dre či raper a herec The Game. Katy nafotila módnu kampaň s názvom Beardsace a v štúdiu Cool & Dre  nahrávala svoj prvý singel Shining star. K spomínanému singlu vznikol aj videoklip v réžii Michala Nemtudy, na ktorý sa môžu fanúšikovia čoskoro tešiť.

„Veľmi sa teším na mojich dobrých priateľov raperov a nádhernú osobnosť dejín akou Svätá Mary bezpochyby je. V časoch kedy je okolo nás minimum pozitívnych vzorov, chceme aspoň touto formou priblížiť našim fanúšikom niekoho skutočne čistého a pozitívneho. Dlho sme hľadali, kto nám album pokrstí a nakoniec nám napovedala naša nová skladba Mary. Sme recesistická a kontroverzná kapela ako nás zvyknú označovať, ale zároveň sa snažíme o to aby naše skladby a činy boli v rovnováhe. Preto sa snažíme vylepšiť si karmu a vo viacerých skladbách vyzývame k vzájomnej tolerancii, oslavujeme dobro, alebo organizujeme charitatívne a športové akcie či na nich pravidelne hráme. Každopádne predvedieme v prvom rade skvelú šou, zahráme kompletný výberový album a fans sa  môžu tešiť  na bláznivú párty.“, dopĺňa Spoko.

Výberovku BEST ON 1997 – 2015 si fanúšikovia môžu objednávať cez oficiálne shopy kapely: https://smolaahrusky.sk/eshop alebo http://shop.rukahore.sk/smolaahrusky  alebo priamo na koncertoch.

predpredaj tu: http://www.ticketportal.sk/event.aspx?ID=20558

info tu: https://www.facebook.com/events/341437326041402/ 

TESIME SA NA VAS!

Ďalšie články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *