NOVÝ KLIP ZELENÝ ČAJ

Smola a Hrušky vypestovali vlastný Zelený čaj

Kapela Smola a Hrušky napĺňa sľub fanúšikom a predstavuje ďalšiu skladbu z nového albumu Čiernobiely, ktorá dostala vizuálnu podobu. Pred niekoľkými dňami uverejnila lahodný a voňavý klip ku novinke Zelený čaj. Recesisti zo Spiša tento rok oslavujú 20 rokov a pri tejto príležitosti cestujú po svojom najväčšom klubovom turné 20 rokov tour. Špeciálny a jedinečný 2 hodinový koncertný program predstavia najbližšie už v piatok 17. 3. v trenčianskom klube Piano. Ako hosť vystúpi aj Boy Wonder so živou kapelou General Foxx. A práve trnavská rapová legenda Boy Wonder hosťuje spoločne s českým reggaemanom Colectiv a talentovanými speváčkami Alžbeta & Júlia v novinke Zelený čaj.

Liečivá rastlina, ktorá pomáha a chráni

Singel Zelený čaj odhaľuje pozitívne účinky liečivej rastliny, ktorá pomáha a chráni. Na klipe kapela spolupracovala s osvedčeným a talentovaným filmárom Martin Krestián Documentary. Natáčalo sa v oáze pokoja a oddychu, v príjemnej atmosfére čajovne, ale aj v štýlovej českej pivárni či uliciach Starého mesta.

„Zelený čaj je pro mě každodenní očista těla od negací, relax a pohoda, nohy nahoru, ale hlavně rituál, při kterém začíná být svět zase o něco lepším místem. Doporučuji zelený čaj všem.Skvělá SaH crew, křest alba Čiernobiely, funny natáčení klipu, spousta čaje, luxusní spaní v centru Bratislavy, odtažené auto, nové hudební i přátelské spojení, tygří oko s absinthem, aj o tom byla tahle skvělá spolupráce a natáčení klipu,“ opisuje atmosféru hosťujúci Colectiv.

„Je to oslava famózneho nápoja, ktorý neskutočne milujem a úplne ma pohltil. Jeho blahodarné účinky si vychutnávam v každom ročnom období a je mi trochu smutno, že na Slovensku sa čaj všeobecne pije skôr ako alternatíva sladených nápojov – v zime s rumom, alebo len tak namiesto teplej vody. Pritom to môže byť vynikajúci povzbudzujúci nápoj, veď má viac kofeínu aj pozitívnych účinkov ako káva. No stále  je jednoznačne v jej tieni. Tak sme mu chceli vzdať úctu a priniesť trochu osvety, aby sa ľudia nebáli tejto zelenej rastliny. Song je aj ukážka toho, ako môžu hosťujúci umelci posunúť význam a atmosféru skladby. Som veľmi rád, že práve český  Colectiv a trnavský Boy Wonder ju posunuli na ďalší level a povestnou čerešničkou je sesterské duo Alžbeta & Julia. Mladé talentované speváčky zjemnili chuť a arómu tejto jedinečnej skladby,“ zhrnul frontman kapely Spoko Kramár.

Kapela Smola a Hrušky vznikla roku 1997. Šesťčlenná formácia má na konte 6 albumov: Jeseň 2003 (2003), Na chate (2005), Kameň Papier Nožnice (2008), živák Lajfka (2010), Palec hore (2012), Best On 1997 – 2015 (2015). Okrem toho vydala DVD s názvom 13 životov / Live in Topfest (2010), CD a DVD Unplugged Live in Spišské Divadlo (2016) a najnovší album Čiernobiely (2017). Medzi najznámejšie skladby skupiny patria –  Mary, Honey Honey, Matura, Fajčiť treba, Profesor lásky, Čierny Biely, Televízne noviny, Za rodinu, Lovesong, Tangá, Analog Digital, Na čom záleží, Pridaj si ma, Som na*ebaný, Hit či Svokra.

Nový album Čiernobiely je v predaji cez oficiálny shop kapely: https://smolaahrusky.sk/eshop alebo priamo na každom koncerte turné.

Lístky na 20 rokov tour si môžu fanúšikovia objednávať tu v cene 7eur / na mieste 10eur: http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/9115/smola-a-hrusky–20-rokov-tour

SMOLA A HRUŠKY – 20 ROKOV TOUR 2017

17. 3.  TRENČÍN / PIANO CLUB  / + Boy Wonder x General Foxx

18. 3.  PRIEVIDZA / RAVE CLUB

22. 3  BANSKÁ BYSTRICA / V-CLUB

24. 3.  PREŠOV / SAFE MUSIC CLUB & COFFEE

25. 3.  HUMENNÉ / NOSTALGIA MUSIC PUB

31. 3.  ZVOLEN / DOM KULTURY ŽSR

01. 4.  PRAKOVCE / B-KLUB

07. 4.  BARDEJOV / ROCK CAFE

08. 4.  MARTIN / MESTSKÁ SCÉNA

15. 4.  HANDLOVÁ / SOUND CITY PUB

16. 4.  NÁMESTOVO / BARON PUB

21. 4.  KOŠICE / COLLOSSEUM

22. 4.  POPRAD / ROCK FABRIC

28. 4.  MYJAVA / LA VITA CLUB

29. 4.  SMIŽANY / OBECNÉ KULTÚRNE CENTRUM (KRST)

PR správa: Martin Hlavatý / manažér Smola a Hrušky

Ďalšie články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *