NOVÉ CD a DVD v AKUSTICKOM ŠATE

Ahojte hudobná rodina opäť sme sa nahodili do gala a na záver úspešného roka 2015 sme si pre svojich fanúšikov pripravili vianočný darček v podobe exkluzívneho vypredaného akustického koncertu s hosťami v Kine Mier v Spišskej Novej Vsi, kde sa predstavili dychový orchester DH Tatramat Matejovce a špeciálni hostia Martin Krestián hráč na perkusie a bongo a huslistka Lucia Varšová. Pri tejto príležitosti sme pokrstili aj svoje nové CD a DVD pod názvom Unplugged Live in Spišské divadlo, ktoré vzniklo počas záverečného koncertu turné Unplugged & Document tour 2014.

Tešíme sa z nečakaného záujmu fanúšikov o naše unplugged vystúpenia, v ktorých predstavujeme prierez toho najlepšieho zo našej tvorby v akustickom šate. „Na začiatku bol nápad, ktorý sme brali ako experiment a odrazu sa nám byť odpojení veľmi zapáčilo a hlavne podpora fanúšikov a pozitívne ohlasy nás posúvali ďalej. Prišlo turné, dokument, ďalšie turné a čerešničkou na torte bol záverečný vypredaný koncert v nádhernej sále Spišského Divadla, z ktorého vznikol záznam na CD a DVD. Naše odhodlanie, snaha a tvrdá práca sa nám vrátila a okrem klasických energických  festivalových koncertov budeme určite pokračovať aj v tomto  akustickom  projekte.“ hovorí frontman kapely Spoko Kramár.

Aktuálny singel z nového DVD je akustická verzia skladby Lovesong: http://youtu.be/_B31l4jjYe4

Výberovku BEST ON 1997 – 2015 a nové CD/DVD UNPLUGGED Live in Spišské divadlo si fanúšikovia môžu objednávať cez oficiálne shopy kapely: https://smolaahrusky.sk/eshop alebo priamo na koncertoch.

PR správa: Martin Hlavatý / manažér Smola a Hrušky

Ďalšie články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *